онлайн казино Украины

Створення простих сайтів на Волині

Для організацій, які тільки збираються підкорювати простори Інтернету важливо мати власний портал. Ідеальний вибір - замовити створення простого сайту, де буде розміщуватися вся необхідна інформація про компанію та фірмі, галерея фотографій і корисні статті для користувачів. Наша компанія пропонує послугу з розміщення заявки для клієнтів, що бажають найняти розробників сайтів в Луцьку та Волинській області.


Особливості простого сайту


Для багатьох замовників створити простий сайт здається, що необхідно всього пару рухів мишкою і ось ідеальний портал перед ними. Але роботи з програмування та розробці дизайну набагато складніше і вимагають великої віддачі, а також розуміння потреб цільової аудиторії. З огляду на потреби замовника виготовлення простого сайту для інтернет-магазинів, компаній або особистого блога займе певний час, а вартість коливається від 4 000 до 15 000 тисяч гривень залежно від особливостей.


Шаблони, що використовуються для створення простих сайтів


HTML.


CSS.


Дані конструктори дозволяють легко і просто керувати сайтом, змінювати контент, розміщувати статті в різних розділах і при цьому мають досить привабливий вигляд для потенційних клієнтів. Макети для створення сайтів Луцьк, розроблені на даних шаблонах, можуть мати будь-яку кількість сторінок:


  1. новини і актуальна інформація;

  2. закриті розділи тільки для авторизованих користувачів;

  3. прайс-лист продукції або послуг пропонованих компанією;

  4. розділи каталогів;

  5. відповіді на запитання;

  6. розділи для коментарів і відгуків клієнтів.

Знайти виконавців, які пропонують послуги зі створення простого сайту пропонує біржа, де на заявку відгукнуться виконавці, яким підійде ціна і умови співпраці.


Управління простим сайтом для новачків


Більшість програмістів створюють простий сайт для клієнта намагаються врахувати, що вносити зміни і додавати контент в майбутньому він захоче самостійно. Для цього встановлюються прості системи управління, і після декількох тренувань власник впорається з обслуговуванням самостійно. На порталі встановлюються два основних модуля:


  • модуль для зміни структури розділів на сайті;

  • візуальний редактор, що дозволяє змінювати текст: формат, шрифт, колір та інше.

Так само є можливість розміщувати фотографії і відео, обробляти їх під потрібні розміри, управляти таблицями і вносити зміни в посилання, розміщені на сайті.


Звичайно, програмісти і розробники, які виконують створення простого сайту повинні врахувати такий момент, як його просування в Мережі. Найкраще якщо вони врахують, що на порталі повинен розміщуватися перспективний і цікавий для потенційних клієнтів контент, які при цьому буде відповідати пошуковим запитам. На питання, скільки коштує простий сайт можна відповісти однозначно. Для невеликого сайту-візитки ціна буде від 3 000 тис. грн, а ось сторінки для великої компанії обійдуться набагато дорожче від 15 000 до 40 000 тисяч гривень.

  • 0
Добавлено: 3-07-2017, 23:32
0
1 312

Похожие публикации


Наверх