онлайн казино Украины

Алієв хоче заслужити на новий контракт з "Динамо"

Алієв хоче заслужити на новий контракт з "Динамо"Хавбек "Динамо" Олександр Алієв, який повернувся в команду після оренди в "Дніпрі", розповів про цілі, які він поставив на другу частину сезону.
"Той час, що я провів у Дніпропетровську, вважаю, пішов мені на користь, адже "Дніпро" завжди ставить перед собою високі завдання, і в першій частині чемпіонату команда довела, що готова до такого роду випробувань. Підтвердженням цьому стали проміжне друге місце в чемпіонаті дніпрян і вихід в плей-офф Ліги Європи з першого місця у своїй групі.

Що стосується мого повернення в київський клуб, то зроблю все можливе, щоб закріпитися в команді. У мене ще рік контракту з "Динамо". Своєю працездатністю хочу довести, що після закінчення угоди у головного тренера Олега Блохіна і президента клубу Ігоря Суркіса не виникне сумнівів щодо того, чи підписувати зі мною новий контракт.

Якщо під час зимової підготовки у мене все складеться, докладу максимум зусиль для того, щоб наша команда на мажорній ноті завершила поточний сезон. Про завоювання першого місця, думаю, мова не йде, але за друге ми обов'язково поборемося ", - цитує Алієва “КОМАНДА".

Добавлено: 27-12-2012, 12:15
0
0

Похожие публикации


Наверх