онлайн казино Украины

В кінці розслабились. "Наполі" - "Болонья" - 2:3

В кінці розслабились. "Наполі" - "Болонья" - 2:3Команда Вальтера Маццарі зазнала ганебної поразки на "Сан Паоло".
"Болоньї" в Неаполі вдалося забити швидкий гол: відзначився Маноло Габ'ядіні. Господарі ж натомість шукали ключі до воріт Федеріко Альярді майже годину, та все ж на старті другої половини Гамберіні відновив паритет. Ще через 20 хвилин уругвайський форвард "Наполі" Едісон Кавані вивів "партенопейців" вперед.

Все йшло до заслуженої перемоги підопічних Маццарі, адже неаполітанці створили більше небезпечних моментів біля воріт суперника та володіли ініціативою впродовж всього поєдинку. Іншої думки були гравці "Болоньї", які приїхали на "Сан Паоло" за перемогою. "Червоно-сині" впродовж трьох хвилин вирішили долю зустрічі: наприкінці матчу красень-гол після передачі від Гаріча забив Коне, а Даніеле Портанова через кілька миттєвостей виграв боротьбу на другому поверсі та встановив переможний для команди Стефано Піолі рахунок.

3:2 - "Наполі" недооцінив менш іменитого суперника, внаслідок чого поплатився трьома важливими заліковими пунктами. Домашньою поразкою "маленькі віслюки" збільшили своє відставання від чемпіона "Ювентуса" ( 8 очок). Схоже, що в цьому сезоні "синім" навряд чи варто розразовувати на здобуття свого другого скудетто, але за срібні медалі першості команда ще побореться з "Інтером", "Лаціо" та "Фіорентиною".

"Болонья" ж, незважаючи на тріумф, перебуває поза межами першої десятки, хоча і виліт з елітного дивізіону "червоно-синім" поки що також не загрожує.

"Наполі" - "Болонья" - 2:3

Голи: Гамберіні (50), Кавані (70) - Габ'ядіні (10), Коне (86), Портанова (89)

Добавлено: 17-12-2012, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх