онлайн казино Украины

Саленко: Мессі не зможе побити мого рекорду

Саленко: Мессі не зможе побити мого рекордуКолишній нападник київського "Динамо" Олег Саленко поділився своєю думкою в зв'язку з новим світовим рекордом по результативності протягом календарного року, який позавчора встановив нападник іспанської "Барселони" Ліонель Мессі.
"Це рекорд і Мессі, і "Барселони", яка пожинає плоди своєї багаторічної зіграності. Але не сказав би, що 86 голів - фантастика. Це нормальні речі - на тлі тієї гри, яку показує Ліонель, він не просто забиває, як Мюллер, а забиває, обігруючи пів команди. "Барселона" розкриває суперника, і Мессі проникає у вільні зони завдяки божевільним дриблінгу і швидкості.

Він ще багато рекордів поб'є. Не здивуюся, якщо в наступному році і сто м'ячів заб'є - дивлячись скільки у "Барселони" буде ігор. Але ось мій рекорд - п'ять голів в одному матчі чемпіонату світу - від його нападок, думаю, в майбутньому встоїть. Таки Мессі в клубі і в збірній - різні гравці. У збірній у нього так забивати не вдається, тому що там його використовують як розігруючого. Побити моє досягнення може чистий нападник, ідеально зіграний зі своєю збірною. Ближче до ЧС-2014 подивимося, в якій хто буде формі", - сказав Саленко.

Екс-футболіст також пояснив, яким чином Мессі вдається уникати серйозних травм при тому, що на полі його ноги - головний об'єкт полювання для суперників: “В Іспанії не “ламають". Крім того, зараз в основному отримують травми не від грубих порушень, а після невдалих падінь. У Мессі ж невелика вага, він добре координований, звик до падінь. На своїй швидкості уникає стиків, а де треба - падає сам".

Нагадаємо, що рекорд аргентинського бомбардира складає 86 м'ячів, забитих за один календарний рік.

Добавлено: 11-12-2012, 11:24
0
0

Похожие публикации


Наверх