онлайн казино Украины

Твіттеріада. Вони йдуть по "Золотий м’яч"

Твіттеріада. Вони йдуть по "Золотий м’яч""Футбол 24" розпочинає огляд аккаунтів всіх претендентів на титул найкращого гравця світу.

Зараз їх 23. Наприкінці листопада залишиться троє. На православне Різдво планують назвати переможця. Упродовж цього часу мегазірки виливатимуть своє особливе хвилювання у Твіттері, на Фейсбуці чи в інших мережах. Тож ми розширимо коло пошуків. Якщо хтось з них не матиме аккаунту на Твіттері, завітаємо деінде. Мета – тримати Вас у курсі того, чим дихають найкращі з найкращих. Сьогодні під наш приціл потрапила перша неперевершена топ-сімка.

Радамель Фалькао. Голеадор «матрацників» жваво взявся відписувати у неділю – в день матчу своєї команди проти «Осасуни». «Сонце врешті вийшло з-за хмар, - радісно констатує Фалькао. – У Мадриді чудовий день». Увечері свято продовжилося – «Атлетіко» впевнено впорався із «Осою». «Є три очки. Вони далися ціною зусиль кожного з нас. Ми змусили «Кальдерон» шаленіти», - підбив підсумок наш герой.

Можливо, секрет успіху «Атлетіка» в новому сезоні полягає у… психологічних атаках на суперника. На під’їзді до домашньої арени «матрацників» суперники не можуть не зауважити таблички, на яких зображено голову тигра (Ель Тигре – прізвисько Фалькао) і виведено великими літерами «En dias de partido», себто «У дні матчів». На підсвідомому рівні у всіляких «осасун» починає прокрадатися страх, адже їм прямо натякають, що «Гєна не кормлений», як казав Олег Ляшко.

Добавлено: 31-10-2012, 12:19
0
0

Похожие публикации


Наверх