онлайн казино Украины

Як гартувалася "Сталь". Перша ліга. Підсумки 10 туру

Як гартувалася "Сталь". Перша ліга. Підсумки 10 туру Ювілейний, 10 тур у першій лізі не був багатим на сенсації, натомість голів у ньому не бракувало.

М'ячів у воротах глядачі не побачили лише в Охтирці, де місцевий "Нафтовик-Укрнафта" приймав київську "Оболонь", щоправда у цьому матчі було одразу два вилучення. А загалом у турі було показано п'ять червоних карток.

Лідери ж чемпіонату в унісон здобули свої перемоги. Найважче вони далися кіровоградській “Зірці” та лідеру чемпіонату - “Сталі”.

Мінус десять хвилин

Саме стільки не вистачило “Кримтеплиці”, аби перемогти алчевців. Гравці “Сталі”, після поразки у попередньому турі від “Миколаєва”, не вразили своєю грою і у звітному матчі. Це й призвело до голу вже на 17-ій хвилині. Після цього господарі мали не одну нагоду подвоїти перевагу, проте в завершальній стадії їм постійно чогось бракувало.

“Сталь” в обороні також не відсиджувалася, от тільки й в атаці справи йшли не найкращим чином. Запам'ятався хіба що удар Акименка у стійку. Коли ж до фінального свистка залишалося якихось 10 хвилин, здавалося, що “Кримтемлиця” перемоги не втратить.

Можливо, так би воно і було, якщо б не вже згаданий Акименко. Нападник гостей на 81-й хвилині після розіграшу штрафного забив неймовірно красивий гол ударом через себе. А ще через дві хвилини автор “статусу -кво” заробив пенальті і Локтіонов з точки вивів гостей вперед. Вказав арбітр на 11-метрову позначку і на 90-й хвилині. І знову у ворота “Кримтеплиці”. Удар Батюшина і - 3:1.

Добавлено: 14-09-2012, 11:24
0
0

Похожие публикации


Наверх