онлайн казино Украины

Соціальну програму "Шахтаря" визнали найкращою в Європі

Соціальну програму "Шахтаря" визнали найкращою в Європі Пізно увечері 10 вересня в Женеві відбулася щорічна церемонія вручення нагород ECA Awards - 2012.

European Club Association (в перекл. - Асоціація європейських клубів) об'єднує 201 провідний футбольний клуб з 53 країн Європи. А серед її учасників щорічно проводиться конкурс у чотирьох номінаціях: "Європейський клуб року", "Спортивний прогрес", "Кращий нефутбольний проект" і "Кращий соціальний проект".

У цьому році найвищої нагороди у останній з перерахованих категорій за соціальну програму "Сирітству - ні!" був удостоєний донецький "Шахтар". Приз "гірникам" вручили екс-капітан "Челсі" Пол Елліот і президент ECA Карл-Хайнц Румменігге, який свого часу захищав кольори "Баварії" і збірної Німеччини.

Головним критерієм, за яким оцінювалися конкурсні проекти у позначеній номінації, була довгостроковість і наявність конкретного результату. У фінальній частині "Шахтар" змагався за титул з вельми серйозними конкурентами: "Манчестер Сіті" і "Бенфікою". А тому перемога була тим більш приємною! Природно, після закінчення церемонії на "гірників" посипалися привітання від представників європейських клубів. У тому числі і від торішнього переможця - ФК "Селтік", директор якого на цей раз входив до журі.

Від імені "Шахтаря" приз отримав директор з маркетингу і комунікацій Юрій Свиридов:

- Для нас кожна усиновлена ​​дитина - це вже велика нагорода. Тим не менш, приємно усвідомлювати, що участь ФК "Шахтар" в проекті "Сирітству - ні!" визнано кращою соціальною ініціативою сезону - 2011/12 серед усіх європейських клубів. Ми будемо продовжувати діяти таким чином, щоб кожен наш крок приносив відчутну користь суспільству.

А в цілому європейський п'єдестал пошани 2012 виглядає так:

Кращий футбольний клуб 2012 року - ФК "Челсі".

Прогрес року - АПОЕЛ.

Кращий нефутбольний проект - ФК "Сампдорія".

Кращий соціальний проект - ФК "Шахтар".

Добавлено: 11-09-2012, 12:51
0
0

Похожие публикации


Наверх