онлайн казино Украины

Як білоруський "Гомель" пошкодував "Ліверпуль"

Як білоруський "Гомель" пошкодував "Ліверпуль"У третьому раунді кваліфікації Ліги Європи гравці "Гомеля" на рівних провели матч із грізним "Ліверпулем" і ледь не здобули перемоги, проте у підсумку пропустили гол на класі.

Досить бодай згадати неймовірний потрійний шанс білорусів на взяття воріт, коли вже ні воротар, ні захист гостей не могли нічого протиставити, але м'яч так і не вдалось переправити до сітки. А відразу після нього господарі пропустили випадковий, хоч і красивий гол від Стюарта Даунінга.

У першій половині гри білоруси дали можливість іменитим гостям лише двічі пробити по воротах, а самі диктували умови на полі. У другій їхні сили суттєво зменшив гол Даунінга, хоча "Гомель" не припиняв шукати щастя біля чужих воріт.

Тож у підсумку важко назвати такий результат закономірним чи справедливим, проте індивідуальна майстерність окремого виконавця зробила свою справу.

Додамо, що півзахисник "Ліверпуля" Джо Коул отримав пошкодження в матчі проти "Гомеля". На 23-й хвилині зустрічі його замінив хавбек Рахім Стерлінг.

Гомель (Білорусь) - Ліверпуль (Англія) - 0:1 (0:0)

Гол: Даунінг (67)

"Гомель": Бушма, Матвейчик, Климович, Воронков, Кирильчик, Козека (Тимошенко, 90), Левицький (Демидович, 84), Новак (Ліпаткін, 74), Платонов, Алумона

"Ліверпуль": Джонс, Джонсон (Келлі, 46), Хосе Енріке, Каррагер, Шкртел, Джеррард, Д. Коул (Стерлінг, 23), Хендерсон (Лукас, 65), Даунінг, Спірінг, Боріні

Попередження: Климович (3), Хендріксон (45), Алумона (51).

2 серпня, Гомель, стадіон "Центральний".

Добавлено: 3-08-2012, 12:47
0
0

Похожие публикации


Наверх