онлайн казино Украины

Твіттеріада. Росіянин тролить гравця "Динамо"

Твіттеріада. Росіянин тролить гравця "Динамо"Олімпіада, Ліга чемпіонів і міжсезонні збори – три провідні теми, на які точили ляси у Твіттері.

Іноді за численними фотографіями та відеороликами губиться суть написаного. Тож цього разу до Вашої уваги ставка на текст, який колоритно сповіщає про те, як будують свої думки наші герої, і чим вони живуть.

Тайсон (той, що з Харкова): Не мовчіть, боюся, через ваш секрет можу з’їхати з глузду. Страждаю через те, що вас не бачу.

Майкл Оуен: Величезний респект веслярам. Будь-хто інший вже б впав від знемоги, а вони продовжують працювати. Днями читав, що вчені довели – це фізично найскладніший вид спорту на Олімпійських іграх.

Вадим Євсєєв: Воронина я понимаю! Я на его стороне. Чемпионат Германии – его! Видимо тренерский штаб он не устраивал.

Тайсон: Можливо, не в цьому житті, але ви все ще будете моєю.

Бетао: Добрый вечер. Мы достигли крупную победу против Голландии в наш стадион Фейноорд 2-1. Теперь давайте решить причала в Нидерландах.

Олексій Андронов (у відповідь): Бетао, отличный переводчик встроен в google :))))

Кріштіану Роналду: Лас-Вегасе, я побачу тебе наступного тижня! Ми залюбки зіграємо зі «Сантос Лагуна».

Давід Луїс: Повертаюся додому після другого за день тренування. Хвала небесам!

На фото: Агуеро відшукав ідеальні бутси

Гарі Лінекер: Мої зусилля, спрямовані на те, щоб переконати Яна Торпа завести Твіттер, схоже, дають плоди. Це може статися найближчим часом. Триматиму вас у курсі.

Джібріль Сіссе: З Днем народження мого сина-принца! Люблю тебе, мій малюче!

Костянтин Геніч: Самый быстрый на поле – это мяч. Надо быстро думать и моментально принимать решение. Тогда и убегать не надо будет.

Віктор Вацко: Гусєв не в основі – нонсенс. Носиться, як той заєць з батарейкою з реклами Дюрасел. Кранчар з таким «полотерским» футболом сяде під Рафаеля.

Руд Гулліт: Дуже пишаюся Маріанною Вос, яка виграла золото для Голландії.

Рафа ван дер Варт: Привіт, хлопці! Щодо запитань, які виникли після вчорашньої гри. Я зійшов з поля через обережність – нічого серйозного не сталося.

На фото: Смачний порятунок ван дер Вартів від спеки

Олексій Гай (про драму українських гімнастів): Вот уроды!!! Других слов нет!! Как можно было забрать медали у ребят!!! Шок! И кому нужны повторы?

Євген Левченко: Кстати, сегодня Велозу понравился, хоть и не быстр, но с головой. Думаю усилит Динамо. С такими надо персонально или зонно.

Фернандінью: Добрый день, утром тренировка, чтобы получить ленивый.

Ну, коли на Лівобережжі така аномальна спека, не стати ледачим – шкідливо для здоров'я. Головне, щоб бразильська сієста вчасно закінчилася, і не стала шкідливою для чемпіонату України та Ліги чемпіонів.

Добавлено: 2-08-2012, 13:21
0
0

Похожие публикации


Наверх