онлайн казино Украины

Блохін: З французами і англійцями долю зустрічі може вирішити один м'яч

Блохін: З французами і англійцями долю зустрічі може вирішити один м'ячНапередодні вильоту до Донецька, де збірна України проведе два матчі, що залишилися зіграти в груповому турнірі, головний тренер національної команди перед відкритим тренуванням відповів на питання журналістів.

"У команді немає ніякої ейфорії після успішного старту на Євро. Сьогодні вранці футболісти повернулися на базу в Конча-Заспі після заслуженого вихідного. Ми серйозно поговорили про гру зі шведами, окремо зупинилися на психологічних моментах. Хочу підкреслити, що ми нікого не боїмося. Детально розберемо гру французів, і все в матчі буде залежати від нас.

Повертаючись до першого поєдинку, звернули увагу футболістів на те, що, не дивлячись на задоволення від гри і результату, все ж таки реалізація моментів має бути набагато кращою. Бо з такими суперниками, як Франція і Англія, долю зустрічі може вирішити один результативний удар", - зауважив Олег Блохін.

Додамо, що завтра збірна вилітає до Донецька, де і проведе весь час, що залишився до кінця групового турніру. Розташуються "жовто-сині" на базі донецького "Металурга". Проблеми, які там існують, для головної команди країни вирішувані. Не зовсім добре, за словами коуча українців, те, що матч почнеться о 19:00.

"Буде дуже спекотно. Але обидві команди будуть в рівних умовах. А на питання про те, чи нас не турбує факт того, що в Донецьку команда показує не настільки хороші результати, як в інших містах, то скажу, що такі так би мовити традиції треба ламати. Вірю, що нам це вдасться, а вболівальники нас підтримають. Не сумніваюся, що стадіон буде заповнений повністю", - сказав головний тренер збірної України.

  • 0
Добавлено: 14-06-2012, 11:51
0
164

Похожие публикации


Наверх