онлайн казино Украины

Слободян: Центр українського футболу змістився з Києва у Донецьк

Слободян: Центр українського футболу змістився з Києва у ДонецькЕкс-гравець київського "Динамо" розповів, чому на його думку "Динамо" знову програло "Шахтарю" у боротьбі за чемпіонство.

"Валерій Лобановський доклав чимало зусиль, щоби центр тяжіння радянського футболу змістився з Москви до Києва. Йому це вдалося. Тепер донеччани зробили так, що цей центр змістився з Києва в Донецьк. Про це може свідчити хоча б те, що у фіналі розіграшу Кубка зіграли дві команди з Донбасу - "Шахтар" і "Металург".

Вочевидь, під час підготовки "Динамо" припустилося промахів. Докладніше про це варто розпитати наставників команди.

Зазначу, що "Шахтар" має стабільний склад, основні гравці відіграли за "гірників" щонайменше по п’ять років. Тобто Мірча Луческу зібрав команду, можна сказати, виготовив машину, якою тепер їздить. У "Динамо" ж у цьому плані відбувається чехарда. Дехто вже своє відіграв, інші не розкрилися. Кияни постійно підсилюються, але справжніх "зірок" ми так і не побачили. Це триває впродовж кількох останніх років. Є доволі непогані новобранці, але немає таких, від яких могла б залежати доля чемпіонату. Напевно, винуватий тренер, мабуть, недопрацьовує з ними", - сказав Петро Слободян.

  • 0
Добавлено: 18-05-2012, 14:54
0
236

Похожие публикации


Наверх