онлайн казино Украины

"ПСЖ" здобув вольову перемогу над "Валансьєном"

"ПСЖ" здобув вольову перемогу над "Валансьєном"Боротьбу за титул ледь не поставили під загрозу. "Парі Сен-Жермен" був близьким до втрати очок у виїзному матчі проти "Валансьєну".

Вже на 11 хвилині зустрічі столична команда програвала 0:2.

Спочатку Абубакар, отримавши пас зі своєї половини поля, самотужки впорався із захистом парижан. Другий гол у ворота команди Анчелотті - справа ніг Ремі Гоміса.

Зі ступору футболістів "ПСЖ" вивів Нене. Не минуло й чотирьох хвилин після другого пропущеного гола, як бразилець скоротив відставання в рахунку. А ще до перерви гості вийшли вперед.

Наприкінці тайму з інтервалом у 5 хвилин відзначилися Максвел і Матюйді. Джеремі Менез також не захотів іти з поля без забитого м'яча. Сьомий номер парижан зробив перевагу своєї команди ще впевненішою. Втім останнє слово залишилося таки за "Валансьєном". Красивий гол зі штрафного підсумував цей суперрезультативний матч - 3:4.

"Парі Сен-Жермен" очолив турнірну таблицю, випередивши "Монпельє" за додатковими показниками. Однак "солом'яні" свого матчу 36 туру ще не зіграли. Теоретичні шанси захистити титул ще зберігає "Лілль".

  • 0
Добавлено: 7-05-2012, 15:36
0
289

Похожие публикации


Наверх