онлайн казино Украины

Bleacher Report: Влітку Ярмоленко може перейти у великий клуб

Bleacher Report: Влітку Ярмоленко може перейти у великий клубГравець "Динамо" та національної збірної України увійшов в список з восьми футболістів, якому пророкують зіркове майбутнє після Євро-2012.

Такий список склало видання Bleacher Report.

Зазначається, що незважаючи на те, що перестановки Сьоміна зробили з вінгера Ярмоленка універсального атакувального півзахисника, футболістом світового класу українець може стати, якщо гратиме на позиції центр-форварда.

На думку видання, Ярмоленко може перейти в лондонський "Арсенал", якщо каноніри не домовляться про трансфер Лукаша Подольські.

Компанію Ярмоленку в рейтингу склали Дзагоєв, Ельм, Струтман, М'Віла, Еріксен, Хунтелаар і вже згадуваний Подольські.

Нагадаємо, що британське видання Sky Sports в своїй традиційній рубриці "Скаут" оцінило потенційну вартість гравця київського "Динамо" в 60 мільйонів фунтів

Також раніше повідомлялося, що 22-річним футболістом цікавиться лондонський "Арсенал" і "Фіорентина". Італійці влітку збираються зробити пропозицію киянам в розмірі 9 млн євро за гравця. Однак, зі своєї сторони президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що столичний клуб не має наміру продавати одного з лідерів команди Андрія Ярмоленка.

  • 0
Добавлено: 19-04-2012, 14:35
0
173

Похожие публикации


Наверх