онлайн казино Украины

Суркіс: Вважаю, що арбітр дуже кваліфіковано відсудив цей матч

Суркіс: Вважаю, що арбітр дуже кваліфіковано відсудив цей матч- Ігор Михайлович, переадресовуємо вам питання Ігоря Коломойського: був пенальті чи ні?

- На місці Коломойського я б слідчим влаштувався працювати, у нього добре виходить. На всю країну давати мій телефон... Якби він був нормальною освіченою людиною, він би цього не робив.

Що стосується пенальті, то я не експерт. Є експерти - нехай вони оцінять. На погляд Коломойського пенальті був, на мій погляд - не було. Стрініч йшов у бік від воріт... В таких іграх такі пенальті не ставлять. Але якщо він вважає, що був пенальті, то нехай буде, але говорити про те, що не було штрафного і другий гол забили з положення поза грою, некоректно. "Дніпро" два рази за всю гру вдарив по воротах.

- Але "Дніпро" і по воротах "Шахтаря" вдарив два рази, але очки відібрав...

- А у нас очки відібрати не вдалося. Значить, ми більш везучі.

- Тобто, ви вважаєте, що арбітр (Абдула - ред.) Відпрацював добре?

- Я вважаю, що арбітр дуже кваліфіковано відсудив цей матч. Пенальті - можливо був, можливо не було. Але я не можу сьогодні стверджувати впевнено. У вас сидять експерти в студії, нехай вони поставлять всі крапки над i. Якщо був, значить арбітр помилився.

- Наші експерти (Леоненко та Нагорняк - ред.) Схиляються до того, що пенальті був, та все могло змінитися в інший бік...

- Це футбол, де суддя за долі секунди приймає рішення. Все можливо. В усякому разі, ніякої упередженості з боку судді в цій грі я не бачив. Повторю, я не проходив навчання як арбітр. Нехай цей момент розбирають експерти. Якщо пенальті був, значить суддю треба покарати.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 19-03-2012, 13:47
0
336

Похожие публикации


Наверх