онлайн казино Украины

Дячук-Ставицький: Тепер треба брати очки у Дніпропетровську

Дячук-Ставицький: Тепер треба брати очки у ДніпропетровськуПісляматчева прес-конференція головного тренера "Карпат" Юрія Дячука-Ставицького.

- Вітаю гравців, усю нашу команду з важкою перемогою. "Металург" та "Волинь", які грали на Кубок, пропустили нині по три м’ячі. Ми відіграли в суботу 120 хвилин. Були проблеми - не могли грати 4 флангових захисники. Довелося на правий край ставити Озарківа. Але команда з честю вийшла зі складного становища. Виграла важливий матч. Треба далі грати, брати очки в Дніпропетровську. "Олександрія" вже відстала, але "Оболонь" має шанси у грі з "Чорноморцем". Складно, але будемо готуватися до "Дніпра" і там битися.

- Вам сьогодні більше сподобалася оборона чи атака?

- Хоч ми всю гру атакували, але яскравих моментів чи виходів у нас не було. Ксьонз вдало вийшов, заробив пенальті. Кополовець гол забив. Не пам’ятаю, коли востаннє він забивав. Потрохи ми набираємо обертів. Робимо все, щоб залишитися.

- На "Дніпро" будете налаштовувати?

- Треба налаштовувати, звичайно. Кополовець і Голодюк отримали картки, тепер вони не зможуть грати. Зате зможе Авелар, сподіваємося, підтягнемо травмованого Худоб’яка.

- Може, Ерік вийде?

- Будемо думати.

- Що скажете про "Кривбас"?

- Якби ми були в порядку, то легко переграли б цю команду. "Кривбас" зараз не той суперник, який "Карпатам" не під силу. Нічого такого нема в них. Богатінов майже нічого не відбив. Все, що летіло - було його, але воротар має брати такі м’ячі. Відіграв він добре, я радий, що так зараз є. Взагалі, добре, що команда вже яку гру тримає ворота на замку. Трохи привели в порядок захист. Більш впевнено діє Грегор з Іваном. Озарків вийшов на незвичній позиції і відіграв досить вдало. Принаймні, нічого не зіпсував. Виділяти загалом нікого не хочу, всі старалися, всі билися.

- Чому Лукаса ви змінили?

- Він не відпрацьовував в обороні. Та й попереду моментів не мав. Жодного разу не пробив по воротах. До того ж він втомився. 120 хвилин відіграв на Кубок. Нападникам важко відновитися. Але Лукас - хороший гравець, надіюся, він нам ще допоможе.

- Він був незадоволений...

- Гладкий теж був не радий, він хотів гол забити. Але ми всіх нападників зняли. Так і планували зробити. З честю Кополовець відіграв, непогано Гладкий себе показав, Ксьонз пенальті заробив.

- Боґатінов стоїть тому, що він на голову кращий від Тлумака?

- Грає той, хто кращий в цей час. Буде погано грати Мартін - вийде Тлумак.

- Чому пенальті бив Кас’ян?

- Він добре їх виконує. Ми провели першість на виліт, коли тренувалися. То він двічі вийшов переможцем, всі забивав.

  • 0
Добавлено: 3-05-2012, 14:02
0
264

Похожие публикации


Наверх