онлайн казино Украины

Торгівля, громадське харчування та автоперевізники оштрафовані на мільйон

Торгівля, громадське харчування та автоперевізники оштрафовані на мільйонДержавна фіскальна служба України все активніше запроваджує принцип стимулювання виведення обігових коштів і зарплат з «тіні».
Одним із напрямків є широке впровадження реєстраторів розрахункових операцій і платіжних терміналів, як складових регулювання обігу готівки.
Повідомляє відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області.
Податкова служба проводить перевірки щодо дотримання законодавства, яке регулює діяльність у сфері роздрібної торгівлі, громадського харчування та пасажирських перевезень.
Як повідомив начальник управління податкового та митного аудиту Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області Євгеній Шульга, з початку року фахівці відділу контролю за проведенням розрахункових операцій провели 400 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та пассажирских перевезень. До порушників законодавства застосовані штрафні санкції на суму більше 1 мільйона гривень.
Найпоширеніші порушення - не оприбутковуються або несвоєчасно оприбуткувуються готівкові кошти, отримані за реалізовану продукцію чи надані послуги. А також алкогольні напої продають за цінами, які нижчі, ніж встановлені мінімальні.

Добавлено: 7-11-2014, 12:16
0
0

Похожие публикации


Наверх