онлайн казино Украины

Захистимо цілісність країни

Захистимо цілісність країниВ даний час в Україні склалася вкрай напружена суспільно-політична ситуація, ускладнена незаконним вторгненням Збройних Сил РФ на територію Криму та останніми подіями у східних регіонах України. Такі ворожі дії загрожують життю і здоров’ю мільйонів людей, розпалюють ворожнечу, можуть привести до братовбивчої війни, кровопролиття, дестабілізують суспільно-політичну ситуацію в державі.

Жителі Чернігівщини підтримують дії нової влади, направлені на збереження єдиної соборної України та вжиття всіх необхідних заходів для мирного врегулювання ситуації, припинення військового вторгнення на територію України та недопущення переростання конфлікту між Україною та Росією в збройне зіткнення.

Ми закликаємо кожного доносити правду про те, що жителі Чернігівщини боролися і борються для того, щоб жити у багатій та сильній Україні, де не буде тотальної корупції, хабарництва, дискримінації в оплаті праці, а цінуватиметься життя кожного громадянина, будуть дотримуватися принципи соціальної справедливості та верховенства права, гідного відношення до людини праці.

Враховуючи складність ситуації та свідоме розуміння того, що відразу не можна вирішити всі проблемні питання та стабілізувати економічну ситуацію, закликаємо до єднання заради спільного майбуття та можливості достойно жити у вільній і незалежній країні.

Серед численних поколінь українців, які виборювали незалежність і соборність нашої держави, ми найщасливіші, бо вже багато років живемо у вільній країні. Незалежну Україну поважають у світі і визнають як державу з багатим історичним минулим і високою культурою її народу, який сповідує принципи демократії, толерантності, загальнолюдські й національні цінності.

Сьогодні ми б’ємо на сполох, коли найбільше й найважливіше надбання нашого народу – свобода і соборність – у небезпеці! Ми звертаємося до ваших сердець, до вашої душі, до вашої совісті з проханням не допустити братовбивчої війни, захистити наших дітей, нашу землю від будь-яких проявів насильства, сепаратизму, інтервенції.

Україна неподільна! Захистимо цілісність країни!

Похожие публикации


Наверх