онлайн казино Украины

Влада намагається довести, що «Беркут» не бив Луценка

Влада намагається довести, що «Беркут» не бив ЛуценкаСтаном на ранок 13 січня Юрій Луценко перебуває в палаті інтенсивної терапії після погіршення загального стану здоров’я в неділю.
Як повідомляє його дружина народний депутат Ірина Луценко, сьогодні, об 11.00 у її чоловіка планують взяти свідчення слідчі міської прокуратури.
Проте, за її словами, до цього часу слідчі не опитали людей, які були свідками побиття та супроводжували політика до карети швидкої допомоги. Зокрема, не говорили з активістом Автомайдану Сергієм Поярковим, народним депутатом Андрієм Павловським, рідним братом Сергієм Луценком та іншими.
«Вкидання через підконтрольні провладні ЗМІ різного роду інформації про стан здоров’я Юрія Луценка, неопитування свідків – це шлях забріхування і фабрикування потрібних владі доказів. Очевидно, обрання такого сценарію свідчить про страх перед запровадженням санкцій з боку США та інших країн за невиправдане і незаконне застосування сили проти мирних мітингувальників», - вважає Ірина Луценко.
Також Ірина Луценко повідомила, що, за її інформацією з дипломатичних кіл зараз у МЗС проходить закрита зустріч силовиків із дипломатами, головний меседж якої – «Беркут» не бив Луценка».

Добавлено: 14-01-2014, 08:40
0
0

Похожие публикации


Наверх