онлайн казино Украины

Мер Ніжина вважає себе невинним

Мер Ніжина вважає себе невинним Скоро виповниться тиждень, як меру Ніжина Михайлу Приходьку суд оголосив вирок. Втім оце,нижче на выдео, власне його оголошення.

Загалом ця процедура тривала майже півтори години.

Це вийшло дещо довше, ніж на це очікували чернігівські і ніжинські журналісти, адже така подія, навіть інтрига: посадять чи не посадять – цікавила всіх. І відомого ніжинського бізнесмена Пучку, і дружин братів Приходьків...

Адже на минулому засіданні, коли Приходько був у білому і «пухнастому» светрі, прокурор вимагав взяти під варту Приходька.

Але те, що сталося було здивуванням – 6 років з конфіскацією для діючого мера… і не взяття під варту. Напевне, у суду була надія, що апеляційний суд скасує це рішення. Невипадково ж суддя виніс окреме рішення по цій справі.

Аргументи суду, що ніжинці кілька разів обирали Приходька мером, видалися для автора цих рядків «детским лепетом». Адже нам відомі випадки, коли більшість людей довіряє політикам багато років, а вони виявляються, м’яко кажучи, недостойними цього довір’я.

Що буде далі з Приходьком прогнозувати можна.

Али ми з вами живемо в країні, де можна очікувати будь-чого: фальсифікації доказів, лжесвідчень, телефонного права, захисту честі мундира, підкупу тощо. Все це, будемо вважати, не стосується цієї ситуації. Але… з чим нечиста сила не жартує, коли Всевишній відпочиває.

Отже, до вашої уваги резолюція вироку суду і післямова Приходька про його невинність.

Добавлено: 15-11-2012, 10:28
0
0

Похожие публикации


Наверх