онлайн казино Украины

Ляшко пообіцяв взяти за ж**у мера Ніжина

Ляшко пообіцяв взяти за ж**у мера НіжинаЛідер Радикальної партії Олег Ляшко прославився сьогодні у Ніжині боротьбою з місцевим міським головою-"хабарником" Михайлом Приходьком.

- Я візьму тебе за ж**у і відправлю тебе куди треба, як тільки прийду до влади, - сказав він, символічно погрожуючи вилами вбік міськвиконкому.

Співорганізатором мітингу виступила скандально відома журналістка з Полтавської області Ірма Крат.

Організатори дійства дружно звинуватили Михайла Приходька в отриманні хабара у розмірі 60 тисяч доларів і імітуванні хвороби заради уникнення правосуддя.

Захистити свого чоловіка прийшла дружина міського голови Ніжина, яка запропонувала пану Ляшку сісти на маршрутку і завітати в гості до скромного помешкання міського голови.

Ляшко не розгубився, назвав її мужньою жінкою і звинуватив Михайла Приходька в тому, що ховається за спиною дружини.

На мітингу виникла штовханина між колишнім начальником ніжинського райвідділу міліції і бізнесменом. Ледь не дійшло до сутички, але втрутилася міліція.

Виступаючи проти партії влади і їхніх маріонеток, Олег Ляшко тим не менше публічно і досить гаряче підтримав кандидата по 209-му округу Івана Куровського. Цікаво, що об'єкт цькування Ляшка також його фактично підтримав, не ставши висувати свою кандидатуру та застосувавши інші важелі підтримки адміністративного формату.

Наприкінці мітингу-шоу його організатори віднесли символічну скриньку із зібраними коштами і написом "Меру на хабар" під двері приймальні Михайла Приходька.

Добавлено: 11-09-2012, 11:27
0
0

Похожие публикации


Наверх