онлайн казино Украины

Будинок культури у Носівці після першого ремонту

Будинок культури у Носівці після першого ремонту У січні 2012 року розпочався капітальний ремонт Носівського районного будинку культури.

З моменту відкриття закладу у 1961 році ремонт у ньому не проводився.

І ось 21 жовтня Будинок культури гостинно відкрив двері жителям міста.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Відкриваючи захід, Володимир Хоменко назвав знаковим те, що такий чудовий подарунок жителі Носівки отримали саме в цьому році, коли виповнилось 865 років першої літописної згадки про містечко в Іпатіївському літописі.

За словами керівника області, Носівський районний будинок культури забезпечує широкий доступ жителів району до культурних цінностей, організацію змістовного дозвілля населення, виявлення талановитої молоді.

Саме тут створюються умови для активної участі в художній самодіяльності та народній творчості, розвиваються і вдосконалюються такі форми культурних заходів, які слугують збереженню і розвитку українських традицій.

За період існування Носівського будинку культури понад 100 відданих своїй справі працівників забезпечували культурно-освітню роботу в районі.

- Хочеться вірити, що і в майбутньому організація роботи на оновленій базі районного будинку культури наповниться глибоким змістом, сприятиме розвитку нових жанрів мистецтва; а проведення масштабних культурних акцій буде спрямоване на виховання у дітей і молоді любові до рідної землі, - підкреслив голова облдержадміністрації.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та активну участь у реконструкції Носівського районного будинку культури очільник області вручив відзнаки облдержадміністрації будівельникам, які допомогли відновити заклад.

Після урочистого відкриття почесні гості оглянули оновлений будинок культури.

Добавлено: 22-10-2012, 13:08
0
0

Похожие публикации


Наверх