онлайн казино Украины

Засідала Рада директорів

Засідала Рада директорівЗгідно плану роботи 3 жовтня проведено розширене засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області на базі Чернігівського базового медичного коледжу.

Повідомив представник Чернігівського технікуму транспорту та комп'ютерних технологій.

На пленарному засіданні голова Ради Радченко В.М. виступив з доповіддю «Підсумки вступної кампанії 2012-2013 н.р. та завдання на 2012-2013 н.р.».

На засіданні директорів було узгоджено та затверджено результати оцінювання основної діяльності ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області за 2011-2012 н.р., обговорено питання організації роботи обласних методичних об’єднань і секцій в 2012-2013 н.р.

На засіданні секції заступників директорів з навчальної роботи обговорювались такі питання: запровадження нових форм документів з підготовки кадрів у ВНЗ І-ІІ р.а., організація самостійної роботи студентів ВЗ І-ІІ р.а.

Директор Чернігівського базового медичного коледжу Самойленко М.М. ознайомив учасників наради з навчально-методичною базою закладу.

Про активізацію навчальної діяльності шляхом використання інноваційних форм і методів розповіла заступник директора з навчальної роботи Шевела Л.П.

По питанням, що обговорювались, прийняті відповідні рішення.

Добавлено: 5-10-2012, 11:33
0
0

Похожие публикации


Наверх