онлайн казино Украины

«Портрет бажаного кандидата» намалюють у Чернігові. Анонс

«Портрет бажаного кандидата» намалюють у Чернігові. АнонсУ Чернігові координаційною радою громадського руху ЧЕСНО 27 вересня 2012 року буде проведено інформаційно-просвітницькі заходи, метою яких є привернути увагу та активізувати громадян України до участі у виборах 2012 року.

Повідомляє Освітній центр Ініціатива.

У рамках запланованого інформаційно-просвітницького заходу члени Чернігівської координаційної ради будуть розповсюджувати друковані інформаційні матеріали про 6 критеріїв, які нагадають українцям про необхідність їх голосу на парламентських виборах 2012 з використанням пересувного інформаційного пункту

Інформаційний пункт буде розміщено у м. Чернігові в парку навпроти ТЦ «Полісся»(Проспект Миру ,32) .

Тривалість заходу: з 12: 00 до 13: 00 27.09.2012 року.

Також нагадуємо, що в цей же день 27 вересня рух ЧЕСНО презентує в Чернігові результати оцінки доброчесності кандидатів за партійними списками 6 політичних сил: Партії Регіонів, Об’єднаної Опозиції «За Батьківщину!», партії «УДАР», КПУ, Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та партії «Україна – Вперед!». Рух ЧЕСНО назве основні порушення кандидатів, прізвища порушників та зробить порівняльний аналіз списків партій.

Також окремо буде приділено увагу кандидатам в партійних списках, що пов’язані з Чернігівщино.

До обговорення результатів громадського аудиту запрошують представники політичних партій, громадських діячів, експертів та журналістів.

Презентація та обговорення результатів дослідження почнеться о 14. 00 у приміщенні прес-клубу «Чиста політика» (м. Чернігів, вул. Полуботка, 6-а).

Добавлено: 26-09-2012, 13:07
0
0

Похожие публикации


Наверх