онлайн казино Украины

Котельні до сезону готові

Котельні до сезону готові Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк провів селекторну нараду з керівниками регіонів. Учасники наради обговорили актуальні питання діяльності ЖКГ, підготовку до нового опалювального сезону, проаналізували реалізацію в регіонах державних програм.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

У нараді взяв участь заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Віктор Геращенко.

Щодо питання теплопостачання, то, за словами Анатолія Близнюка, понад 90% котелень готові до опалювального періоду, але він акцентував увагу керівників на місцях на необхідності не брати на віру звіти готовності, а здійснювати перевірки.

Анатолій Близнюк зазначив, що питання компенсації різниці у тарифах за поданими заявками буде закрите найближчим часом.

Він також відмітив, що бюджет 2013 року передбачає подальшу реалізацію всіх програм, розпочатих у 2012 році.

Анатолій Близнюк наголосив на тому, що буде зроблений аналіз використання коштів за програмами по кожному регіону, і той, хто не використав наданих у 2012 р. коштів, не отримає фінансування програм із держбюджету у наступному році.

Серед іншого Міністр торкнувся фінансового стану підприємств ЖКГ, акцентувавши увагу на необхідності побудови системної роботи з ліквідації дебіторської заборгованості.

Заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко доручив керівникам підприємств ЖКГ області та представникам міськвиконкомів Чернігова, Ніжина, Прилук тримати на постійному контролі питання розрахунків за спожиті енергоносії, завершення підготовки до опалювального періоду.

Добавлено: 14-09-2012, 10:13
0
0

Похожие публикации


Наверх