онлайн казино Украины

Дисципліна в облдержадміністрації як в армії

Дисципліна в облдержадміністрації як в армії Стан виконання завдань, визначених законами України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, власними рішеннями, реагування на запити та звернення депутатів усіх рівнів за підсумками І півріччя 2012 року розглянули на розширеному засіданні Колегії облдержадміністрації.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Як підкреслив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, однією з обов’язкових умов успішної реалізації державної політики на регіональному рівні є підвищення рівня виконавської дисципліни та персональної відповідальності кожного за якісне та своєчасне виконання поставлених завдань.

Аналіз проведеної роботи свідчить, що завдання, визначені контрольними документами, в основному виконуються своєчасно, проте існують проблеми в частині якості та повноти їх виконання.

- Звертаю увагу кожного з керівників на необхідність неухильного виконання зазначених завдань, зокрема: максимально ефективно і чітко організувати роботу з виконання доручень Глави держави та Уряду; забезпечити якісне опрацювання контрольних документів у визначені терміни; посилити вимогливість щодо змістовності та грамотності підготовки інформацій, що надаються в органи влади вищого рівня, - наголосив очільник області.

Також керівникам районів належить у кожному конкретному випадку забезпечити об’єктивний, всебічний, принциповий розгляд запитів та звернень депутатів усіх рівнів, а також належне та оперативне реагування на проблеми, що виникають у жителів нашого регіону.

Добавлено: 23-08-2012, 10:26
0
0

Похожие публикации


Наверх