онлайн казино Украины

Іван Куровський включає воду, а опоненти – технології?

Іван Куровський включає воду, а опоненти – технології?Вже не вперше ніжинське чиновництво, а тепер вже й поважний кандидат у депутати ( на знімку) ображаються то на "чорний піар", то на "недостовірність" інформації. У чому є "недостовірність" прямої мови поважних осіб у попередніх публікаціях? Для редакції лишається загадкою.

Загадкою залишилося і походження піар-листівки кандидата, до якої "НіжинТеплоМережі" за словами їх керівника жодного стосунку не мали.

"Високий Вал" залюбки подає альтернативну точку зору, але кричати "тримай злодія" і "чорний піар" потрібно за адресою і до місця.

"Усім ніжинцям відомо, що майже відразу після закінчення опалювального сезону припинилося постачання гарячої води до їхніх осель.

Щоб уникнути будь-яких маніпулювань із вирішення цієї проблеми з будь-яких сторін, ми вирішили взяти інтерв’ю у технічного директора ТОВ «НіжинТеплоМережі» Павла Івановича КОТІЛЯ .

– Так, дійсно, після опалювального сезону таку послугу, як гаряче водопостачання, було припинено. Це питання було для нас дуже болючим. Чому ми припинили гаряче водопостачання? У нашого підприємства була велика заборгованіть за спожитий природний газ. Щоб якось це вирішити, ми звернулися до адміністрації народного депутата України Івана Івановича Куровського. Депутат, незважаючи на свою велику зайнятість, допоміг відшкодувати різницю у тарифі, пільги та субсидії, та саме з його допомогою підприємство змогло розрахуватись з бюджетами усіх рівнів. І саме завдяки Івану Івановичу ТОВ «НіжинТеплоМережі» 16 серпня розпочало подачу гарячої води.

А щоб уникнути різного роду форс-мажорів, таких як залиття, заради попередження, споживачам вивісили об’яви, провели гідравлічні випробування.
– Про цю подію керівництво і Ви особисто знали?

– Так, я ще раз хочу подякувати І. Куровському за вирішення проблеми.

– Але ж у деяких засобах масової інформації пройшла чутка, що керівник не знав, що буде відновлено гаряче водопостачання. Наскільки це відповідає дійсності?

– Про гаряче водопостачання керівник ТОВ «НіжинТеплоМережі» Сергій Михайлович знав, бо Іван Іванович тісно співпрацював із компанією газопостачальника щодо відновлення подачі газу на наші котельні. Стосовно об’яв я хочу заявити, що Сергій Михайлович був у відрядженні, займався ліцензіями у Києві, був на колегії щодо підготовки підприємства до опалювального сезону. Ці всі питання вирішували і погоджували заступники.

На черговому засіданні виконкому, яке відбулося 16 серпня, міський голова Михайло Приходько озвучив факт, що без втручання народного депутата України Івана Куровського питання відновлення гарячого водопостачання вирішено не було б. Також міський голова зазначив, що подача гарячої води в оселі ніжинців - це конкретний результат злагодженої діяльності місцевої, обласної рад та народного депутата.

Заступник міського голови Олександр Мороз дав нашій газеті чітке пояснення відновлення гарячого водопостачання у місті. Подаємо його без жодних виправлень та маніпуляцій фактів, на відміну від наших колег:

- Через відсутність гарячої води мешканці міста та міський голова звернулися до Івана Івановича Куровського. Народний депутат України належним чином відреагував на це звернення.Нещодавно в Чернігові пройшла нарада, яку проводив заступник голови ОДА Віктор Геращенко.На ній обговорювалися питання контролю владою розрахунків за спожиті енергоносії. Віктор Геращенко зазначив, що 16 серпня з 18 години у Ніжині відновиться гаряче водопостачання. Вже гаряча вода подана, але через те, що труби тривалий час не використовувались, вона трішки каламутна. Але це тимчасова незручність. Загалом це комплексна проблема, але завдяки втручанню народного депутата Куровського на наше місто пішли державні субвенції за погашення різниці у тарифах. Також 15 серпня відбулася селекторна нарада міністерства, на якій наш профільний міністр Анатолій Близнюк дав доручення всім областям терміново подати розрахунки по різниці в тарифах, і ці суми будуть списані із заборгованості. Заборгованість в тарифах по Ніжину, завдяки втручанню народного депутата І. Куровського та лобіюванню ним інтересів міста, буде погашена першочергово.

Під кінець засідання міський голова повідомив всіх присутніх, що гаряча вода тимчасово йде з перебоями, оскільки політичні опоненти, деякі кандидати у депутати всіляко намагаються перешкоджати тому, щоб міська громада отримувала гарячу воду.

За станом на ранок 17 серпня в оселях ніжинців є гаряча вода.

Р.S. Тож хочеться спростувати завідома недостовірну та неправдиву інформацію, мета якої є збити з пантелику мешканців міста. Адже мета діяльності таких приватних засобів масової інформації різного типу – спаплюжити ім’я людини, котра дійсно дбає про проблеми ніжинців. Дійсно, весь цей чорний піар, який поширюється проти Івана Івановича Куровського, є нічим іншим, як політичною технологією. А тимчасова відсутність гарячої води була лише невдалою провокацією відносно народного депутата.

Іван Куровський прокоментував ситуацію щодо гарячого водопостачання так:

- Вчора, о 6 годині ранку, було відновлено гаряче водопостачання, потім його подача припинилася. Я не хочу називати в голос ті видання та тих кандидатів в депутати, завдяки яким всі ці речі відбулися. Я неодноразово говорив їм: якщо ви працюєте особисто проти мене, то працюйте, але від цього не повинні страждати прості люди. Вимушений перебій у гарячому водопостачанні - це є наслідки впливу таких недобросовісних кандидатів у народні депутати. Тому я закликаю їх всіх до проведення чесної передвиборчої кампанії. Нехай люди дадуть оцінку діям кожного і проголосують за того, хто краще працював задля громади.

Добавлено: 20-08-2012, 11:18
0
0

Похожие публикации


Наверх