онлайн казино Украины

На недоторканого Президента подають до суду?

На недоторканого Президента подають до суду?Також об’єднана опозиція у особі Арсенія Яценюка подала позов до Вищого адміністративного суду України.

Відповідач у даній справі – Президент України Віктор Янукович. Звинувачують його в узурпації влади.

«Відповідно до статті 5 Конституції України, ніхто не може узурпувати державну владу… Відповідач вчинив дії, які відповідно до Конституції України, він не мав права вчиняти. З цього приводу можна зробити висновок, що в діях Відповідача вбачаються факти узурпації влади в країні шляхом привласнення додаткових повноважень, на виконання яких він не уповноважувався Українським народом як носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні», - зазначено у позові.

Опозиція закликає українців приєднатися до цієї акції. Стати «третьою особою» у цій справі. Для цього навіть надають безкоштовні послуги адвоката (тільки для цієї справи!).

З метою донесення ідеї до народу, представники Об’єднаної опозиції у Чернігові вийшли на акцію. Кажуть, стоятимуть стільки, скільки буде треба. Поки не доможуться свого.

А хочуть вони не мало не багато – відставки Віктора Януковича. Заявляють, що цей позов стане першим кроком на шляху до імпічменту.

Що ж,всі пам’ятають куди ведуть благі наміри…

Ще кілька тижнів тому ця ж опозиція заявляла, що вони до останнього захищатимуть мову.

Наметів більше нема, та й «безстрокову акцію по захисту мови» в Чернігові закінчили.

Як опозиція судитиметься з Президентом ми точно почуємо, бо напередодні виборів всі стають особливо говіркими.

Хто виграє суд? На це можна ставити ставки. Але, в Україні це заборонено, а Президент недоторканий…

Добавлено: 19-07-2012, 12:59
0
0

Похожие публикации


Наверх