онлайн казино Украины

Помітні успіхи прокуратури

Помітні успіхи прокуратуриПро це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області

У зв’язку із збільшенням заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску (до 21 млн. грн.) прокуратурою проведені перевірки повноти вжитих органами Пенсійного Фонду заходів до стягнення заборгованості. За результатами перевірок до відповідальності притягнуто 47 посадових осіб, у т.ч. 36 – органу контролю.

Прокурорами при здійсненні правозахисної діяльності порушено 49 кримінальних справ, з яких до суду вже направлено 31. Опротестовано 540 незаконних актів. За внесеними документами реагування відшкодовано понад 36 млн. грн., з яких майже 1 млн. грн. – до бюджету.

За результатами перевірок у сфері захисту прав дітей до відповідальності приягнуто 224 службовці органів влади та місцевого самоврядування, у тому числі 14 — контролюючих органів. Поновлено права майже тисячі дітей, на їх користь відшкодовано 568 тис. грн., порушено 4 кримінальні справи, які розглянуті судом.

Намітилась позитивна динаміка і в представницькій діяльності органів прокуратури. Пред’явлено понад 700 позовів, з яких розглянуто та задоволено більше половини на суму майже 105 млн.грн. Зокрема, на захист інтересів громадян пред’явлено понад 200 позовів на суму понад 1,7 млн. грн., розглянуто і задоволено 208 на суму 1,2 млн. грн., з них на погашення заборгованості по заробітній платі 173 тис. грн., на захист соціальних прав – 61 тис. грн.

Добавлено: 17-07-2012, 13:58
0
0

Похожие публикации


Наверх