онлайн казино Украины

Селяни почали отримувати дотації на худобу

Селяни почали отримувати дотації на худобуСеляни Чернігівщини, які утримують у своїх господарствах велику рогату худобу, з початку липня почали отримувати державні грошові дотації.

Про це з посиланням на оперативні дані повідомили у прес-службі Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Так, перші 60 власників великої рогатої худоби у Чернігівській області, які подали документи у червні місяці отримали дотацію за молодняк великої рогатої худоби на суму 32 тисячі гривень.

За даними на початок липня ще близько 1200 фізичних осіб подали документи для отримання дотації на загальну суму близько півмільйона гривень.

Нагадаємо, що згідно постанови Кабінету Міністрів України №342 від 23 квітня 2012 року українські селяни мають право на дотацію за утримання молодняку великої рогатої худоби. Право на дотацію мають фізичні особи, які утримують молодняк великої рогатої худоби віком від 3-х до 15-ти місяців. За його збереження протягом 15 місяців вони отримають по 1000 гривень за кожну голову.

Наразі в області вже завершуються підготовчі роботи, в ході яких ідентифікована худоба фізичних осіб (отримані паспорти на ВРХ) та створений відповідний реєстр.

Добавлено: 10-07-2012, 12:29
0
0

Похожие публикации


Наверх