онлайн казино Украины

Балаган на "Майдане": Кому і навіщо?

Балаган на "Майдане": Кому і навіщо?Сьогодні побачила на Ютубі одне відео. Не можу сказати що саме воно кардинально змінило моє, і, без того негативне, ставлення до подій в центрі Києва, але це відео стало своєрідною рискою, яку вдало та з гумором підвели під ними.

Цей відео-кліп дуже стисло, але по-суті охарактеризував кожного з опозиційних лідерів та «балаган» Євромайдану. Тягнибок – навіжений неонацист, який, замість того щоб подавати приклад здорового патріотизму, фанатично нищить пам’ятники. Кличко – спортсмен, якому бракує розуму і словникового запасу та не бракує коханок і він прагне гратись у революціонера-реформатора країни. Яценюк, старий добрий Сєня, улюбленець дітей усього світу (за мультфільмами Уолта Діснея), заслужений морквоїд України та політичний провокатор – власне це все, на більше він, нажаль, не здатен.

До речі, це відео надихнуло на роздуми. Що почалося б? якби Президент дійсно встав і сказав: «Я йду, вирішуйте хто з Вас чотирьох буде новим Президентом. Юлю я теж випускаю»? Цікаво, яка тоді почнеться революція і скільки Майданів утвориться? Хто з політиків поступиться своєму колезі, а може всі троє схиляться перед Тимошенко?...

Добавлено: 13-12-2013, 17:50
0
0

Похожие публикации


Наверх