онлайн казино Украины

Вбивство на Миколаївщині: Батько побив 3-річну дитину до смерті

Вбивство на Миколаївщині: Батько побив 3-річну дитину до смертіУ Первомайську Миколаївської області сталось жахливе вбивство – горе-батько наніс дитині смертельні травми.
Про це міліціонерам повідомила 28-річна місцева мешканка. За її словами, дитина скаржилась на погане самопочуття, однак мати не приділила цьому належної уваги. Вночі вона пішла перевірити самопочуття сина, але виявила його вже мертвим.

Судмедексперти припустили, що смерть могла наступити внаслідок отриманих напередодні тілесних ушкоджень.

Жінка, проте, не змогла пояснити природу походження цих ушкоджень. Однак вона зазначила, що її співмешканець, який перебував з дитиною на момент її відсутності, зник і вже два дні не з’являвся.

Правоохоронці з’ясували – співмешканець уже притягувався до кримінальної відповідальності, він також має чотирьох малолітніх дітей. Загалом сім'я тривалий час перебуває під наглядом і правоохоронних, і соціальних структур, які неодноразово перевіряли стан виконання подружжям батьківських обов'язків.

Зрештою, міліціонери вияснили, що дитина померла внаслідок жорстокого побиття батьком, який втік, аби уникнути покарання.

До слова, 19-річна дівчина зарізала свого тата.

Добавлено: 3-12-2012, 11:59
0
0

Похожие публикации


Наверх