онлайн казино Украины

На Донеччині дівчат продавали у рабство

На Донеччині дівчат продавали у рабство
Громадянин Лівану та його співмешканка, які проживали у Макіївці, відправляли дівчат на роботу за кордон, де їх продавали у сексуальне рабство.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області, іноземна пара поширювала через ЗМІ оголошення про роботу за кордоном. Молодим дівчатам обіцяли роботу танцівницями. Їм пропонували підписати контракт, написаний арабською та англійською мовами, обіцяючи великі заробітки. Не володіючи іноземними мовами, дівчата підписували документи, довіряючи усному перекладу аферистів.

Опинившись в Туреччині і Лівані, дівчата піддавалися сексуальній експлуатації. У них вилучали документи та вираховували із зарплати суму за проживання та авіаційні білети.

За фактом торгівлі людьми порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 149, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України.

Суд призначив громадянину Лівану покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його співмешканку засудили до 6 років позбавлення волі.

Однак, Апеляційний суд Донецької області, пом'якшив вирок суду першої інстанції і зменшив термін ліванцеві до 5 з половиною років, а його співучасниці призначив випробувальний термін у вигляді 2 років.

"Прокуратура області готує касаційну скаргу до Вищого спеціалізованого суду" – повідомив начальник відділу участі прокурорів у розгляді справ апеляційним донецьким судом Фелікс Кашарський.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині правоохоронці затримали організатора міжнародного каналу постачання українських жінок до Чехії з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.

Добавлено: 2-08-2012, 13:12
0
0

Похожие публикации


Наверх