онлайн казино Украины

Брянські комуністи ніяк не вгамуються: закликають до «рішучих кроків»

В Україні вже 5 років як забули про привид комуністичної партії. На Чернігівщині, де у місцевих радах попередніх скликань були досить чисельні фракції комуністів, також нічого не чути про послідовників Леніна. Однак зовсім поряд, у Брянській області Російської Федерації, вони не просто діють, а й претендують на потужну політичну силу. Яка наважується давати поради як жити громадянам інших країн.

«Дать отпор неонацизму в Украине!»- під таким заголовком з публічною заявою вийшов матеріал на сайті місцевої організації Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ).

Варваство, вандалізм, злочини, терор – ці слова найчастіше вживають автори заяви. Мова йде про події 2 червня ц.р. у Харкові.

Тоді у місті проходив з'їзд партії Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова "Довіряй справам", щодо яких від патріотичних організацій є підозри у сепаратизмі та потуранні проросійським силам. Мітинг закінчився знесенням пам’ятника Жукову, який відомий кровожерливістю та нехтуванням життів солдатів. Історики стверджують, що він особисто послав на смерть 1,5 млн. мобілізованих українців, які пережили німецьку окупацію. І це тільки один із десятків епізодів «воєнних подвигів» радянського маршала.

Втім, для брянських комуністів Жуков герой: «великий полководец, четырежды герой Советского Союза», пам’ятник якому знесли «злобствующие неонацисты-бандеровцы».

До подій в Україні комуністи традиційно прив’язують НАТО, фашистів, придушення російської мови та інші характерні для пропаганди часів СРСР штампи.

Втім є дещо нове. Вони закликають визнати самостійність ЛНР/ДНР, вітають рішення про видачу їх мешканцям російських паспортів.

Найцікавіше, що комуністи просять політичне керівництво РФ більш енергійно боротися із «фашизмом» в Україні.

Для самих комуністів ці заяви можливо і виглядають послідовними та логічними. Для освіченої ж людини, яка має доступ до інформації і розуміє реалії ХХI століття, це точно не що інше, як привид СРСР, який скоро 30 років як перестав існувати.

  • 0
Добавлено: 12-06-2019, 16:42
0
776

Похожие публикации


Наверх