онлайн казино Украины

Партія регіонів декларує 25 тисяч на Чернігівщині

Партія регіонів декларує 25 тисяч на ЧернігівщиніВісімнадцята партійна конференції Чернігівської обласної організації Партії регіонів задекларувала на Принесенні 25 тисяч осіб і понад 4 тисячі з них – депутати місцевих органів влади.

Про це говориться у прес-релізі, текст якого має «Високий Вал».

Повідомляється, що серед них на конференції були присутні народні депутати, очільники області та районів, керівники великих промислових і сільськогосподарських підприємств, знані фахівці – медики, освітяни, соціальні працівники, діячі культури, ветерани, лідери молодіжних громадських організацій.

«Партійці обговорювали основні завдання: належно підготуватися і гідно провести виборчу кампанію до Верховної Ради. Партія регіонів налаштована переконливо перемогти, сформувати потужну, парламентську більшість, здатну злагоджено й ефективно співпрацювати з чинним Президентом та урядом, і таким чином забезпечити подальше соціально-економічне відродження України, істотне покращення життя громадян, - говориться в прес-релізі.

Тож стратегія: найкраще слово – це діло, тому треба робити добро та служити людям!

Високо оцінили роботу місцевої влади та обласної партійної організації і народні депутати України – перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак та радник Президента Михайло Чечетов (який, зокрема, відзначив завершення будівництва Седнівського навчально-виховного комплексу – найкрупнішої школи України в сільській місцевості).

Учасники конференції обрали делегатів на XIV з’їзд партії.

Похожие публикации


Наверх