онлайн казино Украины

Працівниця апеляційного суду за кермом "Hyundai" скоїла ДТП в Одесі

Один з учасників ДТП розповів Думской подробиці події.

За словами пасажирів «ДЕУ», таксі рухалося з Аркадії. Авто дочекалося зеленого сигналу світлофора, щоб перетнути перехрестя і потрапити на вулицю Чубаєвський.

"Червоний "Hyundai Tuscani" рухався по Фонтану з центру міста в бік дев'ятої станції. Нам здалося, що швидкість у іномарки була величезною, - розповідає один з пасажирів "ДЕУ", - крім мене в машині був водій і ще троє пасажирів. Коли ми перетинали перехрестя, "Hyundai" на червоний сигнал світлофора виїхав на перехрестя і влетів у наше авто, після чого ще 50 метрів не міг зупинитися. І в кінці кінців зачепив авто, припарковане в кишені біля узбіччя".

Після зіткнення виявилося, що за кермом червоної іномарки була молода дівчина, яка, за її власними словами, працює помічницею судді в Апеляційному суді Одеської області.

"Вона доводить, що їхала зі швидкістю 60 км на годину і нічого не порушувала, а ми вискочили на перехрестя на червоне світло, - розповідає пасажир "ДЕУ", - Це перехрестя знімають дві відеокамери. Сподіваємося, що на записі буде видно, хто насправді порушив правила".

Водій і пасажири "ДЕУ" зажадали взяти аналізи на вміст у крові алкоголю та наркотичних речовин у всіх учасників ДТП. Водночас лікарі відмовилися перевіряти учасників аварії на наркотики.

Як наслідок аварії -- водій «ДЕУ» зламав палець лівої руки. Решта учасників ДТП не постраждали.


Источник: http://www.expres.ua

Происшествия Украина
  • 0
Добавлено: 9-03-2012, 12:52
0
240

Похожие публикации


Наверх