онлайн казино Украины

На Полтавщині троє нетверезих молодиків відібрали у чоловіка подарунок для жінки на 8 Березня

Про подію черговий повідомив усім патрульним нарядам, що несли службу у місті. За допомогою потерпілого, який детально описав кривдників, працівники батальйону патрульної служби швидко вирахували та затримали підозрюваних. Ними виявилися три місцевих молодики віком від 27-ми до 30-ти років.

Під час з’ясування всіх обставин події працівники міліції встановили, що цього вечора нападники, після відпочинку в бані, вийшли до центральної частини міста, щоб продовжити розважатись. Вони знаходились в стані добрячого алкогольного сп’яніння і, так би мовити, шукали пригод. Тож, коли вулицею нічного міста проходив потерпілий, одному із молодиків спало на думку, за для розваг, «спровокувати» перехожого на сварку та показати йому, які вони «круті» хлопці.
Та виявилось, що така «діловитість» (утрьох на одного) підпадає під дії Кримінального кодексу України і тягне за собою кримінальну відповідальність.
Адже у пакеті чоловіка була гіпсова фігура, яку він власноруч виготовив як подарунок жінці на свято 8-го Березня. А захмелілі зловмисники забрали у нього цей виріб. Крім того грабіжники, погрожуючи та ображаючи людину, забрали в неї ще й гроші.

Сам же потерпілий одразу звернувся до правоохоронців, що дало можливість розкрити злочин «по - гарячих слідах».

Нажаль, грабіжники гіпсовий виріб розбили та викинули. Тож чоловікові доведеться дарувати коханій щось інше. А відносно його кривдників міліція вже порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж за попередньою змовою групою осіб). Тепер «гулякам» загрожує від 4-х до 6-ти років ув’язнення. Розпочате досудове слідство.


Источник: http://news.poltava.info

Происшествия Украина
  • 0
Добавлено: 7-03-2012, 13:01
0
147

Похожие публикации


Наверх