онлайн казино Украины

Де вкрала перший мільйон газова принцеса Ю. Тимошенко

Де вкрала перший мільйон газова принцеса Ю. ТимошенкоДивлячись на політичну та соціально - економічну ситуацію в нашій країні, хочеться сміятися і плакати одночасно, пишатися і ненавидіти окремих її представників. Держава, сприймається « свехдержавмі », як країна третього світу, як транзитний пункт азіатських наркокартелів перед брамою в «європейський рай » з одного боку, і незалежна держава пострадянського простору зі своїм неслабим потенціалом у всіх сферах, починаючи від сільського господарства, закінчуючи нашими науковими умами.

Звичайно ж, в такій державі знаходяться всякі. Особливо яскраво виражаються сучасні Остапи Бендери і еже з ними. Дивлячись на них, мимоволі згадуєш анекдот про старого заможного єврея, який, звітуючи за походження грошових коштів за кожний придбаний ним автомобіль , в кінці заявив, що свій перший авто він купив за рахунок вкраденого ним велосипеда, за який він у свою чергу - уже сидів... Правда життя скажете ви? Ні, у нас все набагато жоще.

Тепер у нас за свої діяння в більшості випадків не «сидять ». Якщо вже так вийшло, то ситуація подається так, що з боку здається - «сидить» великомученик політичний (так їх, здається, вже в далекі сорокові ХХ століття називали), а не просто злодій і хапуга.

Свій Остап Сулейман Бертамірія Бендер Бей є і ​​у нас, правда не син турецько - підданого, а українська дочка. Всьому світу відома вітчизняна опозиціонерка «№ 1», мучениця політичних переслідувань, пані Юлія Тимошенко , яка настільки сильно трудилася на благо батьківщини, що в принципі пару бюджетів цієї ж батьківщини вона має на різних рахунках і в офшори нашої неосяжної планети. Пропорційне поєднання розуму, зовнішніх даних та вміння домовлятися, упереміш з наявністю « бізнесової » жилки, дають на виході вибухонебезпечний продукт під назвою « Юлія Тимошенко».

Так все-таки, чи може « газова принцеса» відзвітувати за свій перший зароблений мільйон? У далекі дев'яності, коли більша частина населення країни заробляла на шматок хліба, торгуючи на базарах, всі заводи і фабрики закривалися, або , в кращому випадку, скорочували випуск продукції до мінімуму, робітників, колись, впевнених у завтрашньому дні, звільняли пачками у зв'язку з перепрофілюванням або скороченням тих же заводів і фабрик, в таке страшне час, пані Тимошенко, зуміла не просто відкрити свою справу, а стати заможної бізнес - вумен. У 1995 році вона створила корпорацію під назвою «Єдині енергетичні системи України » (ЄЕСУ ), ставши її президентом. Після чого, вже в Москві, зареєструвала ЗАТ « Об'єднана енергія » і не без допомоги тодішнього прем'єра Павла Лазаренка, змогла замкнути на собі практично всі « газові » питання країни, сколотивши при цьому чималий капітал. Ніхто, зараз точно не скаже, яких зусиль їй це коштувало. І якими принципами вона керувалася, а якими знехтувала. Але після відходу Лазаренка з посади Прем'єр -міністра , через час її зайняла , Юлія Тимошенко. Вже в міру самодостатня, але ще не наситилися у фінансовому плані , Юлія Володимирівна, готова була на все заради примноження свого капіталу і також вже політичного зростання, як мінімум, європейського масштабу. І тут їй не було рівних. Герой Остап Бендер в порівнянні з сучасним аналогом - « нервово курить збоку ». Приміром, договору ЄЕСУ з Міністерством оборони РФ на постачання матеріально -технічних ресурсів (МТР ) з України для МО РФ, на загальну суму 300 млн. доларів США, завдяки фінансовим махінаціям леді «Ю», в результаті склали 700 млн. доларів США. Який обсяг «відкатів » був при цьому отриманий усіма зацікавленими сторонами, невідомий нікому. Ряд кримінальних справ, як на Україні, так і в РФ щодо Тимошенко закривалися з незрозумілою легкістю. Наприклад, кримінальні справи за контрабанду щодо Ю. Тимошенко 26 тисяч доларів США, відкрите в 1995 році, 200 тисяч доларів США, в більшості своїй закривалися блискавично або по закінченню термінів давності. Однак це все відбувалося тихо і безболісно для їх основної фігурантки.

Якими фінансовими обсягами нині володіє Тимошенко знає лише вона сама. Однак , точно можна сказати , що на підтримку леді «Ю » та її дочки « Жуже » з початку року партією « Батьківщина » вже витрачено близько вісімдесяти мільйонів доларів США. Детальніше про цікаві мелодрами можна почитати на сайті www.zhuzhaleaks.com.ua

При цьому, сама партія вже починає « гнити » і розпадатися зсередини у зв'язку з банальним расхітітельством грошових коштів або попросту присвоєнням, виділених на потреби партії, грошей. Причому це йде зі столиці. На місцях голови обласних осередків доповідають недофінансуванні їх представництв, або взагалі про його відсутність. Внаслідок чого, вони не в змозі організувати майбутню передвиборну кампанію. Так, наприклад, в принципі, заявили: В. Лєсков, голова Хмельницької обласної організації « Батьківщина» і О. Лисенко - голова Сумської обласної організації « Батьківщина ».

Що ж, тут головне не переборщити. Адже, представників української опозиції, в більшості своїй, в Європі та США досить ратують, хоч і не безоплатно. А ось до банальних злочинцям у наших колег особливе ставлення. І на захист навряд чи доведеться сподіватися...

политика оппозиция тимошенко власть воровство коррупция
Добавлено: 22-10-2013, 16:12
0
0

Похожие публикации


Наверх