онлайн казино Украины

Сутички і мордобій - сценарій на 14 жовтня?

Сутички і мордобій - сценарій на 14 жовтня?14 жовтня Україна традиційно святкує Покрову Пресвятої Богородиці. В цей же день Всеукраїнське об’єднання «Свобода» традиційно ходить великою лайливою зграєю по столиці та б’є по обличчю комуністів, працівників МВС, всіх, хто не згоден та всіх інших.

Поточний 2013 рік не буде виключенням, а ймовірніше за все стане кульмінацією «святкування» Покрови вітчизняними націоналістами. Взявши до уваги, що «свободівці» потрапили в парламент завдяки бійцівській, а не політичній, діяльності, робимо висновок, що Тягнибок захоче в цьому році особливе шоу.

Про це свідчить і серйозність процесу підготовки до Покрови. Націоналісти активно готують бойові групи, себто молодих міцних хлопців, які знають як бити по обличчю та захищатись від працівників спецпідрозділу «Беркут».

Так, протягом літа «свободівцями» для участі у столичних акціях було підготовлено близько сотні бійців, готових до професійного проведення масового безладу. Хлопці пройшли вишколи, в ході яких отримували навики справжніх бойових одиниць. Вони вчились битись, вправно володіти холодною зброєю, отримували теоретичні знання з тактики вуличних протестів.

Але літніх вишколів «свободівцям» Іллєнку та Мохнику виявилося замало, тому вони вмовили Тягнибока організувати додаткові заняття напередодні Покрови. Зокрема, з 3-го по 6-те жовтня в одному з сіл Броварського району Київської області пройшов останній підготовчий етап до основного дійства.
Важко сказати чи буде безпечно у центрі столиці на Покрову та чи зможе міліція утримати націоналістів у допустимих рамках. Якщо ж «свободівці» комусь і понабивають пики, то хай це краще будуть «комуняки», аніж випадкові перехожі або співробітники МВС, бо ні ті ні інші, принаймі, не хочуть собі псувати релігійне свято через «свободівське» божевілля.

Добавлено: 13-10-2013, 20:31
0
0

Похожие публикации


Наверх