онлайн казино Украины

«УДАР» читає електронну переписку партнерів по опозиції ?

«УДАР» читає електронну переписку партнерів по опозиції ?Масовий психоз щодо розтинів поштових скриньок , частково спостережуваний опублікуванням « скрін- шотів », чи то справжніх , чи то фейкових , поступово вражає всіх . З чиєїсь подачі поштовий сервіс « Гугл» визнано «найнадійнішим » , і всі , від мала до велика , почали там реєструвати нові ящики. Головними « призвідниками змагань» ж , знову , з чиєїсь подачі названі спецслужби. А даремно .

На сьогоднішній день поштовий сервіс « Укрнета », який « Фрімейл » , за неофіційними даними утримував більше третини всього умовного «ринку» української електронної пошти. І якщо раніше просто просочувалися неперевірені чутки про те , що в « УКРНЕТ» можна виторгувати потрібний пароль , то зараз причини масових переходів на «Гугл » мають конкретні причини , про які вголос не говорять.

Першими тривогу забили на Турівській. Але не не стали чекати і у місті донецк Джерела з офісу «Батьківщини » розповіли , що всім офісним працівниками , від рядових партійців до членів політради було настійно рекомендовано припинити користуватися « Фрімейлом ». Причому не через те , що « гугл » надійніше. Лідерам хтось повідав , що в департаменті безпеки « УДАРу» вже котрий місяць працює «конвеєр » з підготовки « аналітики » для керівництва партії. А « аналітика » ця не що інше , як внутрішньопартійна службове листування «Батьківщини». За дивним збігом обставин , такий же шумок виник і в « Свободі ». Ймовірно , що « БЮТи » поділилися побоюваннями з поки ще партнерами по опозиційному табору .

А причини цих побоювань - новий співвласник « Укрнета » артерією Палатний . За негласною вказівкою якого менеджмент компанії « вивантажує » у штаб партії все , що пересилається по їхньому поштовому сервісу . У першу чергу по якомусь « спеціально складеним списком » електронних адрес. У другу - за багатьма іншим, які можуть представляти інтерес для партії. Відверто кажучи - класна інвестиція. Не потрібно наймати якихось дорогих хакерів , пускати трояни і т.д. Просто вивантажують , все що пересилається , а потім тільки сортують і аналізуй ...

Не дивно , що в « УДАРі » дізналися про такі заворушеннях , в першу чергу через те , що багато ящики замовкли. Але прийняли рішення , що потрібно якось відреагувати - партнери все-таки , хоч і « закляті ». Тому практично відкрито також оголосили , що всієї партії і причетним до неї діячам також потрібно переходити на « Гугл» - мовляв «ми теж страждає від підступів ворогів».

Тільки от за фактом реально страждає «Укрнет ». І де вони взяли таких « інвесторів» на свою голову ?

Добавлено: 29-09-2013, 22:48
0
0

Похожие публикации


Наверх