онлайн казино Украины

На таблички назв вулиць Чернігова потрібно… майже 3 мільйона

На таблички назв вулиць Чернігова потрібно… майже 3 мільйонаа заміну табличок із назвами вулиць у місті Чернігові хочуть виділити з міського бюджету майже 2,8 мільйонів гривень.

Відповідні зміни пропонується внести у Програму розвитку ЖКГ.

Ці гроші планується витратити за 4 років – по 699 тисяч на рік.

Також змінами пропонується збільшити фінансування на заміну поштових скриньок. На чотири роки заплановане фінансування у розмірі трохи більше 2 мільйонів гривень.

Раніше вартість заміни поштових скриньок становила 1,2 мільйона гривень на чотири роки, а заміна покажчиків назв вулиць мала коштувати міському бюджету лише 699 тисяч гривень. Адже планувалося, що їх замінять протягом одного року, а зараз «розтягнули задоволення» на чотири.

Як відомо, заміна покажчиків назв вулиць пов’язана із декомунізацією та перейменування вулиць у Чернігові. Раніше планувалося просто замінити старі таблички на нові, а тепер, міська влада хочу уніфікувати всі таблички із назвами вулиць по місту.
Збільшується і фінансування на капітальний ремонт ліфтів до 65,5 мільйонів гривень.

Також з міського бюджету покриватиметься 70% вартості капітального ремонту під’їздів у житлових будинках із заміною вікон і встановлення енергозберігаючих приладів. На це має піти 58,8 мільйона гривень.

Всі ці запропоновані у проекті зміни мають ухвалити члени виконавчого комітету на своєму засіданні, яке заплановане не 16 листопада.

  • 0
Добавлено: 16-11-2017, 08:51
0
940

Похожие публикации


Наверх