онлайн казино Украины

Арбузов вилітав до Донецька з’ясувати правду про Межигір’я

Арбузов вилітав до Донецька з’ясувати правду про Межигір’яНа одному з останніх засідань Кабміну місяць тому Арбузов дуже цікавився у Табачника, коли офіційно святкуватиметься День знань – 1-го вересня у неділю, чи 2-го у понеділок. На той момент виконуючий обов’язки Прем’єра складав графік і на День знань наказав організувати йому відвідання школи у Донецьку.

Напередодні 1 вересня місцеві донецькі ЗМІ повідомили, що Арбузов буде на першому дзвонику в Донецьку і відвідує школу, в якій колись навчався. Сьогодні вже 2 вересня, і жодної новини про Арбузова в Донецьку. Дивна річ, зазвичай чиновники такого ранку розпихують відео і статті про свою участь у загальнодержавних святкових заходах куди не лінь. А тут – тиша.

Що ж трапилось? Прес-служба зрадила Арбузова? Думаю, ні. Як розповіли донецькі джерела, в останні дні у Арбузова змінилась мета поїздки у Донецьк. Питання піару та школярів раптово відійшло на десятий план, оскільки у неділю на порядку денному була інша проблема, яка аж надто хвилювала Арбузова – неочікуваний політичний маневр Клюєвих. А як наслідок – дії і плани Януковича стосовного майбутньої кар’єри Арбузова.

Схвильований новиною про зближення Януковича та Клюєвих, Арбузов вилетів до Донецька на консультацію з Ахметовим, який на його думку, має знати всю правду про нові відносини президента з братами Клюєвими.

Поки невідомо, чи дізнався він щось від Ахметова, чи просто провів разом час, споглядаючи невтішний для Рената футбольний матч. Однак, сам факт поїздки та консультації з Ахметовим, багато про що говорить. Перший віце-прем’єр серйозно схвильований. Незважаючи на розмови політологів про Вілкула та інших примарних політиків, до цього часу для президента Арбузов був єдиним безапеляційним кандидатом на заміну Азарову. Про це добре знає Ахметов, який на прохання Януковича розкручує Вілкула.

Роль Вілкула в цій грі – відволікати увагу, створювати щось подібне на конкуренцію. Максимум, на що він зможе розраховувати – це теперішня посада Арбузова. Але навіть це під питанням, адже президент не довіряє Вілкулу, який має надто малу вагу і повністю підконтрольний Ахметову.

Що ж, політичний сезон розпочався, і, дивним чином, немає жодних новинок від опозиції. Схоже, за час відпустки там нічого не змінилося – опозиція вмирає, і все найцікавіше нас очікує у владній команді. Інтрига навколо «сім’ї» та особи майбутнього Прем’єра загострюється, а її центром тепер стало таємниче «Межигір’я».

Добавлено: 3-09-2013, 15:10
0
0

Похожие публикации


Наверх