онлайн казино Украины

В опозиції готують законопроекти про імпічмент президента та скасування "мовного" закону

В опозиції готують законопроекти про імпічмент президента та скасування "мовного" законуЯк запевнив нардеп В’ячеслав Кириленко, головне завдання опозиції – це початок роботи парламенту в інтересах звичайних людей.
В ефірі "5 каналу" В’ячеслав Кириленко розповів, що Об'єднана опозиція "Батьківщина" має намір презентувати 15 першочергових законопроектів, необхідних для покращення економіки та політичної ситуації в Україні, повідомляє Gazeta.ua.

Він пояснив, що головне завдання опозиції полягає у тому, щоби парламент почав працювати в інтересах звичайних людей.

"Бо зараз він працює в інтересах олігархів. Але до реалізації цього завдання треба йти як до Києва рачки — так далеко", - вважає опозиціонер.

Ще одним завданням опозиції, за словами Кириленка, є зміна країни.

"У понеділок ми презентуємо 15 першочергових законопроектів. Там є проекти про дерегуляцію економіки, про реформу влади — імпічмент президента та відкликання депутата", - зазначив нардеп.

"Разом з тим, опозиція запропонує законопроекти про повернення України до європейського напрямку, про скасування пенсійної реформи та про скасування "ганебного закону про знищення української мови", - додав Кириленко.

До слова, як заявив нардеп від "Батьківщини" В'ячеслав Кириленко, якщо Дмитро Табачник знову стане міністром освіти, то в парламенті опозиція не дозволить йому жодного виступу.

Добавлено: 17-12-2012, 11:35
0
0

Похожие публикации


Наверх