онлайн казино Украины

Суд скасував рішення, за яке нібито Павліченки вчинили вбивство

Суд скасував рішення, за яке нібито Павліченки вчинили вбивствоВищий спецсуд України скасував рішення Шевченківського райсуду Києва про виселення родини Павліченків із квартири і знесення прибудови в їхньому помешканні.
Рішення ухвалили ще 7 листопада, але підсудного Дмитра Павліченка поставили до відома лише в п’ятницю, про це повідомив "5 каналу" адвокат родини Павліченків Володимир Широченко.

Суд визначив, що перша інстанція не взяла до уваги те, що Павліченки мали дозвіл на зведення прибудови до свого помешкання у центрі Києва. І справу повернули назад у Шевченківський суд столиці.

На думку обвинувачення, саме це рішення (виселення з квартири та знесення прибудови до будинку) і стало мотивом вбивства судді Дмитром та Сергієм Павліченками.

Нагадаємо, 2 жовтня 2012 року батько і син Павліченко були засуджені за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова до довічного ув'язнення і 13 років в'язниці відповідно.

Нещодавно, Сергій Павліченко – син бізнесмена Дмитра Павліченка, який отримав довічне ув’язнення за навмисне вбивство судді Зубкова, розповів під час допиту за участю адвоката, як вони з батьком готували та скоїли злочин.

Добавлено: 15-12-2012, 10:23
0
0

Похожие публикации


Наверх