онлайн казино Украины

Чернігівський суддя, який вимагав хабар, задекларував три квартири та мільйонну зарплату

Суддя Чернігівського адмінсуду Дмитро Лобан, якого підозрюють в отриманні хабаря у розмірі 20 тисяч гривень, задекларував три квартирі – дві в Києві та одну в Чернігові.

Відповідно до електронної декларації, Лобан разом з Віктором, Людмилою та Віолеттою Лобан володіють квартирою в Києві площею 69,90 кв.м

Його дружина Каміла разом з Богданом Вержбицьким, Ніною Рагімовою, Євремом, Євою Красновською та Парвіною Красновськими, Самітом Рагімовим спільно володіють квартирою в Києві площею 28,53 кв.м

Місцем реєстрації проживання Дмитро Лобан вказав квартиру у Чернігові – 53,7 кв. м, яка належить Людмилі Лобан.

У 2013 році Каміла Лобана придбала автомобіль «Мазда», 2009 року випуску.

У минулому році Лобан отримав 1057586 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, тобто у Чернігівському окружному адміністративному суді. Також Дмитро зберігає у готівці заощадження - це 10000 доларів та 28575 гривень.

Нагадаємо, 9 листопада детективи Національного антикорупційного бюро за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, викрили на отриманні 20 тисяч доларів хабаря суддю Чернігівського окружного адміністративного суду – Дмитра Лобана.

Гроші суддя нібито просив і отримав за ухвалення рішення в адміністративній справі на користь позивача. Кошти він отримав двома виплатами – 7 тисяч доларів авансом і ще 13 тисяч доларів – за фактом ухвалення потрібного рішення.

У НАБУ заявляють, що суддю викрили та затримали одразу після отримання другої частини «винагороди».

Дії служителя Феміди кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення судді Чернігівського адмінсуду повідомили 10 листопада. Згодом на засіданні 12 листопада Вища рада правосуддя дала згоду на утримання під вартою Дмитра Лобана.

15 листопада Вищий антикорупційний суд відпустив Лобана під заставу у розмірі 762 720 грн.

  • 0
Добавлено: 18-11-2021, 09:24
0
927

Похожие публикации


Наверх