онлайн казино Украины

Азаров: Україна програла все

Азаров: Україна програла все
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що при підписанні газових угод в 2009 році українська сторона програла все, що тільки можна.

“Контракт між Україною та Росією щодо постачання природного газу 2009 року є одним з рідкісних прикладів, коли одна сторона досягає всіх своїх цілей, а інша сторона — Україна, в цій угоді програє все, що тільки можна програти”, - заявив Микола Азаров в інтерв'ю українським телеканалам.

Прем'єр зазначив, що “подібні випадки є унікальними. Це свідчення, що уряд, який підписав таку угоду, не вміє захищати свою позицію. У всіх інших випадках завжди досягається компроміс”.

Нагадаємо, раніше глава уряду Микола Азаров повідомив, що Україна споживатиме російський газ ні на один мільярд більше, ніж потрібно для житлово-комунальної галузі, народного господарства та підготовки до зими.

"А та цифра, яка була закладена в цьому скандальному контракті (газовий контракт від 2009 року), нехай вона буде на совісті того, хто з української сторони підписав контракт", — заявив Микола Азаров.

Добавлено: 4-08-2012, 12:56
0
0

Похожие публикации


Наверх