онлайн казино Украины

МЗС Канади: Українські вибори не відповідали демократичним стандартам

МЗС Канади: Українські вибори не відповідали демократичним стандартамМіністр закордонних справ Канади Джон Берд та міністр з міжнародного співробітництва Джуліан Фантіно заявили, що українські парламентські вибори не відповідали демократичним стандартам.

Про це йдеться на сайті МЗС Канади.

"Канада занепокоєна браком відкритості і прозорості, яким характеризувався підрахунок голосів", - сказано в заяві двох міністрів.

У повідомленні зазначається, що Канада закликає виборчі органи, та всіх партійних лідерів "віддати належне мільйонам українців, які намагалися висловити свої демократичні права і бути почутим, незалежно від партії, яку вони обрали".

"Канада буде продовжувати уважно стежити за розвитком подій в Україні і сподівається отримати остаточні звіти місії Канади та інших незалежних місій зі спостереження за виборами в найближчі тижні", - йдеться з заяві МЗС Канади.

Нагадаємо, спостерігачі канадської місії заявили, що в Україні хаотичний підрахунок голосів підриває чесність після виборчого процесу. Про це йдеться в заяві Mission Canada.

Також, за словами голови місії Канади зі спостереження за виборами у Верховну Раду Реінел Андрейчук, парламентські вибори в Україні не повністю відповідають міжнародним стандартам.

Добавлено: 12-11-2012, 11:08
0
0

Похожие публикации


Наверх