онлайн казино Украины

Влада використовувала адмінресурс, як ваша, так і наша, – Єфремов

Влада використовувала адмінресурс, як ваша, так і наша, – ЄфремовЗа словами лідер фракції Партії регіонів у Раді Олександра Єфремова, використання владою адмінресурсу – це "політична культура" нашої країни.

"Я не хочу нічого говорити – влада використовувала ресурс, як ваша, так і наша використовує ресурс. Це лише час і політична культура в нашій державі", – заявив Єфремов в ефірі Шустер-Live.

"Коли ви – Юлія Тимошенко – пропонували своїм виборцям за те, що вони принесуть якусь негативну інформацію під час виборів по 10 тисяч гривень, то це був не підкуп виборців, це був прямий підкуп на виборах, коли ви були при владі. Я нікого не звинувачую, я констатую факт", – додав він.

І наголосив, що за час у владі Партії регіонів "вдалося стабілізувати ситуацію в країні", "стабілізувати економіку" і закликав людей голосувати за регіоналів.

До речі, зараз Софійська площа – в прапорах Об’єднаної опозиції. У центрі Києва за декілька годин до офіційного завершення передвиборчої агітації зібралися на спільний мітинг майже дві тисячі прихильників опозиції.

Добавлено: 27-10-2012, 12:18
0
0

Похожие публикации


Наверх