онлайн казино Украины

Венедиктов: Росія зробила Януковичу отруєний подаруночок

Венедиктов: Росія зробила Януковичу отруєний подаруночокЗа словами головного редактора радіостанції "Эхо Москвы", справа російського опозиціонера Развозжаєва стала отруєним подаруночком Януковичу напередодні парламентських виборів.

"Цей же скандал завдає удару по Януковичу. Цієї неділі вибори. Це нагадує тюремний скандал у Грузії?.. І виходить, що Російська Федерація зробила Януковичу отруєний подаруночок, тому що зараз тільки ледачий з опозиції в Україні не говорить - так що ж таке, іноземна держава діє на нашій території, як у себе вдома! ", - заявив Олексій Венедиктов в ефірі "Эхо Москвы".

Крім того, головний редактор радіостанції вважає, що українська прикордонна служба, яка стверджує, що Развозжаєв пройшов прикордонний контроль без скарг, повинна надати відео, яке підтверджує це.

"Я знаю, що на прикордонних пунктах прикордонна охорона України все робить під камерою. Грубо кажучи, якщо Леонід Развозжаєв, як стверджують українські прикордонники, пройшов сам і пред'явив паспорт, і так далі, хотілося б кадри, так? Тому що зараз люди ... й управління комісара по біженцях починають звинувачувати українську спецслужбу, що вона сприяла викраденню. Це викрадення ", - наголосив Венедиктов.

Нагадаємо, у представництві ООН в Україні чекають результатів слідства з приводу зникнення російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва.

Добавлено: 25-10-2012, 12:10
0
0

Похожие публикации


Наверх