онлайн казино Украины

Комуніст переконуватиме не скасовувати "закон про наклеп"

Комуніст переконуватиме не скасовувати "закон про наклеп"Народний депутат України від КПУ Олександр Голуб заявив, що його партія ще не прийняла остаточного рішення щодо "закону про наклеп", проте він переконуватиме однопартійців не голосувати за його скасування.

"Я свідомо голосував за цей законопроект. Я не знаю, яке рішення прийме фракція у вівторок зранку перед голосуванням. Безумовно, я буду виконувати це рішення, але я буду переконувати своїх колег не голосувати за відкликання цього законопроекту",- заявив представник КПУ.

На думку Голуба, "з брехнею та наклепом в державі потрібно закінчувати".

"Безумовно, той закон, який є, потребує доопрацювання, але потрібно іти цим шляхом, бо з наклепом в нашій державі ми ніколи не покінчимо",- вважає Олександр Голуб.

Крім того, політик "систематизував" акції протесту, які відбуваються у зв'язку з прийняттям "закону про наклеп".

"Перша позиція: ті люди, які використовують ці протести в політичних цілях як технологію в період виборчої кампанії. Ті люди для яких брехня і наклеп стали професією та заробітком - серед журналістів теж є такі, на жаль, і серед політиків теж. По-третє, ті люди, які не розібрались в самому законопроекті і не розібрались в суті питання. Ось ці люди на сьогоднішній день, на мій погляд, в основному вони протестують проти цього законопроекту", - розказав член КПУ Олександр Голуб.

Нагадаємо, сьогодні журналісти знову протестуватимуть проти "закону про наклеп".

Добавлено: 2-10-2012, 10:08
0
0

Похожие публикации


Наверх