онлайн казино Украины

Карасьов про відповідальність за наклеп: Україна йде шляхом Росії

Карасьов про відповідальність за наклеп: Україна йде шляхом РосіїПолітолог та аналітик Вадим Карасьов у прийнятті закону про посилену відповідальність за наклеп вбачає повторення Україною кроків Росії.

Політолог Вадим Карасьов прокоментував ухвалений Верховною Радою в першому читанні закон "Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію особи".

Він вважає, що намір влади встановити кримінальну відповідальність за наклеп говорить про бажання уникнути критики у свій бік.

"Нещодавно російська Держдума теж прийняла такий закон, хоча за часи президентства Медведєва такий же закон був відмінений: норма про кримінальну відповідальність за наклеп була прибрана з закону. Але сьогодні, особливо на хвилі протестів у Росії, Держдума знову повернула (дію закону). Ми повторюємо російський шлях, і фактично це є намагання уникнути серйозної і несерйозної критики на адресу тих чи інших представників влади”, - заявив Вадим Карасьов.

Нагадаємо, у Верховній Раді вирішили карати журналістів за наклеп.

Добавлено: 19-09-2012, 11:02
0
0

Похожие публикации


Наверх